Velkommen til Stjørdal forsamling NLM

20.03.2024

Vi er en levende kristen menighet med tilknytning til Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Våre røtter går tilbake til begynnelsen av 1900-tallet, og vi er stolt av å være en del av Misjonssambandets historie og arv.

I dag er vi et mangfoldig fellesskap av mennesker i alle aldre og livssituasjoner. Vår visjon er å dele Guds kjærlighet og budskap på en relevant og inkluderende måte som berører mennesker i vår tid. Vi tror på kraften i fellesskapet og ønsker å være et sted hvor mennesker kan finne tilhørighet, styrke og vekst i sin tro.

Forsamlingen vår ønsker å være et sted hvor du kan komme, bli sett og ivaretatt, og få høre mer om hvem Gud er og hva han har gjort for deg. Vi ønsker å minne hverandre om at Gud har gjort det mulig at vi kan være hans barn, og være en del av hans familie. 

Vårt ønske, er det samme som Guds ønske, at alle mennesker skal bli frelst, og komme til sannhets erkjennelse. Det er derfor ingenting som er bedre enn å stå samlet sammen, og være med på misjonsoppdraget sammen, fra her hvor vi bor.

Våre aktiviteter inkluderer regelmessige gudstjenester, bibelundervisning, bønnemøter, og ulike sosiale arrangementer. Vi legger vekt på lovsang, forkynnelse, og fellesskap, og ønsker å være et åndelig hjem for alle som søker etter sannheten og etterfølgelsen av Jesus Kristus. 

Vi er oppimot 100 stk som samles til gudstjeneste ca. 3 søndager i måneden. Vi holder til i disse lokalene, på Stjørdal bedehus. Her er vi alle generasjoner, fra den store gjengen med barn som er på søndagskole hver søndag vi har gudstjeneste, til de litt eldre. Vi er også heldige og har flere med ulike kulturelle bakgrunner her hos oss, noe som beriker gudstjenestefellesskapet. 

Ellers har vi ungdomsklubben Lux annenhver fredag, og Maks-klubben for barn ca. annenhver onsdag. Vi har også ulike smågruppefellesskap, ulike bibel- og bønnegrupper, inkludert en kvinneforening.

Enten du er nysgjerrig på kristen tro, søker fellesskap, eller ønsker å lære mer om Bibelen, er du hjertelig velkommen til å bli med oss på reisen. Vi inviterer deg til å oppleve Guds kjærlighet og kraft i fellesskapet hos Stjørdal Forsamling NLM.

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker å vite mer om hva vi står for. Vi ser frem til å møte deg og dele troen vår med deg!

Powered by Cornerstone